Opslagstavlen

 Spil badminton i HG
 Hovedsponsor
Kalender
Aflysninger i Herlufsholmhallen
Nye medlemmer
Kontakt
Ældrebadminton


    Andet

Tælleregler
KlassifikationØnsker du at spille badminton kan du orientere dig her på hjemmesiden.

Siden "Om HG Badminton" fortæller noget generelt om klubben.

KLIK TILMELDING for at tilmelde dig Herlufsholm Badminton

Er du under 17 år vil du høre under kategorien UNGDOM. Klik dig ind på ungdomssiden og start evt. med at læse siden "Om ungdomsafdelingen". På siden finder du andre relevante oplysninger eller links.

Er du 19 år eller mere og har spillet turneringsbadminton tidligere og fortsat ønsker at spille turnering, hører du til gruppen SENIOR. Klik dig ind på seniorsiden og læs siden "Om seniorafdelingen", eller mød de øvrige spillere på en træningsaften. Du kan også kontakte spillerudvalgsformanden. Du finder oplysninger om træningstider og spillerudvalg på seniorsiden.

Ønsker du blot at få den ugentlige motions ved at spille badminton sammen med en eller flere andre, så hører du under kategorien MOTION OG VETERAN. Her er ingen aldersgrupper. Her træner man en eller flere gange om ugen uden træner, og man medbringer selv det nødvendige udstyr. Læs mere på siden "motion og veteran".
På siden finder du alle nødvendige oplysninger for at få en bane og komme i gang med at spille badminton som motionsspiller.


 

 

 
 VIP sponsorer
 
 Firma sponsorer