Ældre badminton i HG

Ældrebadminton er for alle over 60 år. Der spilles fra september til maj måned, hver mandag og torsdag formiddage fra kl. 9:00 til kl. 12:00. Du behøver ikke at have spillet før for at være med. Det kræver kun en ketsjer og en gang gå-på-mod.

 

Der er selvfølgelig mange, som har dyrket badminton flere år og der er også en del, der har spillet turnering. Men der findes flere, som er begyndt at spille badminton som motion i en sen alder.

 

Minna Jensen, Leif Nielsen og Poul Arne Petersen sørger for, at alle får makkere og modstandere, der nogenlunde passer til ens egen formåen. Der byttes ofte partnere og modstandere, så alle får god motion og en god oplevelse.

 

Hvis du har spørgsmål, kontakt da Poul Arne Petersen på mobil 40716503 eller mail til papbro@stofanet.dk.

 

Sådan startede det...

Ældrebadminton i Herlufsholm startede som en bevælgelse i 1984. Foregangsmanden var Gunnar Løgsted Larsen. Nu er ældrebadminton fast etableret i Herlufsholm med omkring 80 spillere.

Gunnar og fru Grethe var i anledning af jubilæet i 2014 inviteret med til fællesspisning i hallen. Her var det så også muligt at samle HG Badmintons tre æresmedlemmer.

 

Ældrestævne i Herlufsholmhallen den 12. marts 2014.

Æresmedlemmer i HG Badminton: Fra v. Gunnar Løgsted Larsen, Minna Jensen, Johannes Kristensen.